3D-esittely – 3D-tilaesittely – virtuaaliesittely

Matterport 3D-esittely on tehokas väline esitellä tilaa verkossa, mielenkiintoisesti ja elämyksellisesti, oli tila sitten mikä tahansa – asunto tai kiinteistö, ravintola, tapahtumatila, museo, kulkuneuvo, taidenäyttely, showroom, korjausrakennuskohde… Käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Matterport 3D-tilaesittelyssä tiloihin voi tutustua rauhassa aina kun haluaa, olematta itse paikan päällä, näin säästetään kustannuksia molemmin puolin. 3D-tilaesittely on helppo jakaa ja lisätä verkkosivuille, pelkkä linkin kopiointi riittää. Esittely toimii sekä tietokoneella että mobiilisti ja on katsottavissa myös virtuaalilaseilla.Placeholder

3D-tilaesittely

3D-tilaesittely mahdollistaa vapaan liikkumisen tilassa, antaa tilasta realistisen kuvan ja on saatavilla kaikkialla, kenelle tahansa, ajasta ja paikasta riippumatta.

 
 
Placeholder

Juhla- ja tapahtumatilat

Juhla- ja tapahtumatilojen tarjoajille 3D-esittely on kustannustehokas väline, joka säästää aikaa (jopa 70% vähemmin esittelykäyntejä) ja lisää myyntiä (jopa 30% enemmän varauksia). 3D-esittely on aina saatavilla, ja asiakas voi palata tarkastelemaan tilaa ja suunnittelemaan tapahtumansa toteutusta. Näin asiakkaaltakin säästyy aikaa ja rahaa.

Meiltä 3D-esittely

Nopea


Valmis ja julkaistavissa 24h kuluessa kuvaushetkestä!


Lisäpalvelut


360° panoraamakuvat. 2D- ja 3D-pohjakuvat. Mitat. Tuottaa tiedoston kaikkiin rakentamisen suunnitteluohjelmiin.


Vaivaton


3D-esittely toimitetaan html-linkkinä, joka on helppo liittää verkkosivuille ja jakaa sosiaalisessa mediassa ja portaaleissa.